RIJLES

AUTO

Autorijles

Lekker onafhankelijk je eigen weg en route bepalen. Niet meer fietsen door de regen of kou, maar lekker droog en warm in een auto.

Niet meer wachten op het openbaar vervoer en gewoon op tijd op je afspraken komen.

Een autorijbewijs geeft zoveel vrijheid, maar dit moet natuurlijk wel veilig en verantwoord gebeuren.
CVNN geeft rijles in regio Zwolle en leert jou hoe je vlot, veilig en energiezuinig door het drukke verkeer manoeuvreert.

Lesauto
CVNN laat de auto’s door de dealer onderhouden, zo houden we de kans op pech laag, maar het kan helaas niet altijd voorkomen worden. Er worden om de paar jaar nieuwe lesauto’s gekocht zodat onze leerlingen worden voorzien van het nieuwste en rijden in auto’s met de nieuwste veiligheden.

Schakel of automaat
De hele tijd schakelen of lekker cruisen in een automaat, bij CVNN kan het allebei. De automaat is niet zomaar een “automaatje”, maar is de nieuwste Mazda CX5, die voorzien is van alle luxe en veiligheden. Er is altijd wel een rijopleiding bij CVNN bij je past. 

Krijg je nu les in een schakelauto en wil je een keer in de automaat les? Vraag dan naar Jac op de rijschool.

2toDrive

 CVNN 2todrive RIJLES MET 16

Met 2toDrive mag je op je 16e al je theorie halen, met 16,5 beginnen met lessen en op je 17e examen doen. Je moet dan tot je 18e begeleidt worden door een zogenaamde coach. Vaak zijn dat je ouders of andere familieleden. Zij moeten dan op jouw begeleiderspas staan.

Mooiste is dat je je bromfietsrijbewijs er gewoon bij krijgt en dan hoef je niet begeleidt te worden.

Angsten en/of stoornissen
Heb je verkeersangst, faalangst, ASS of een aandachtsstoornis zoals ADD of ADHD dan ben je bij CVNN aan het juiste adres. 
CVNN werkt en begeleidt al tientallen jaren jongeren met bovengenoemde stoornissen. Enkele werknemers hebben het specialisme meegenomen van hun vorige beroep(en).

Halen en brengen
Je hoeft niet speciaal naar de rijschool te komen of naar het station, we halen je van huis, school of werk en zetten je daar ook weer af (Zwolle en directe omgeving). Op deze manier profiteer je van de volle 60 minuten rijles.

Deelbetaling
Deelbetaling behoort tot de mogelijkheden

Prijslijst

Prijslijst 2024
Rijlespakketten B
Pakket 1-15 rijlessen*
-CBR praktijkexamen
€ 1.190,-**
Pakket 2-30 rijlessen*
-CBR praktijkexamen
€ 2.090,-**
Pakket 3-45 rijlessen*
-CBR praktijkexamen
€ 2.990,-**
Losse lessen *€ 62,50
Praktijkexamen€ 290,-
Tussentijdse toets (TTT)€ 210,-
* Een rijles bij CVNN is altijd 60 minuten
** Deelbetaling mogelijk

Contact

Wil je meer informatie of je inschrijven?
Laat jouw naam en nummer achter en we nemen z.s.m. contact met je op, of klik op de gele knop voor alle contactgegevens.

Klik op de knop voor alle contactgegevens